Därför ska man vara rädd om huvudet!

Att bli huggen i ögat med en kanyl, av en okänd sprutnarkoman framstår som fredagsmys i jämförelse med vad jag tvingades genomleva igår. Nämligen  Paolo Roberto i kvällsöppet.  Denna man framstår  inte bara som stendum utan också vrålkorkad, pinsam och fullkomligt oförmögen att tillgodogöra sig någon form av information. Ämnet var MMA och med ett nästan komiskt engagemang bevisade herr Roberto gång på gång alla teorier som någonsin funnits angående skador på hjärnan. Människan ter sig helt verklighetsfrånvänd på alla vis och varje gång han öppnar munnen drabbas man av en obeskrivlig längtan att från hög höjd kasta sig mot ett spetsigt staket. Man behöver inte ens dö direkt. Man hänger där gärna i 3 timmar och sprattlar medan brandkåren försöker såga loss en. Bara man slipper förstå sig på Roberto.

Med en fullkomlig tonårsmentalitet dementerar han all medicinsk forskning som någonsin bedrivits och spottar på utbildning och kunskap. Hans kvasivetenskap vet inga gränser och innehåller fler motsägelser än vad som med rättvisa skulle kunna tillskrivas en sjuårings första skolprojekt. Likt en omogen tonåring som får förklarat för sig riskerna med rökning och alkohol, ägnar han sig åt att hånle och desperat söka stöd hos sina lågbegåvade vänner som inte verkar vilja kännas vid honom.

När efterfrågad bevisning presenteras för honom hänvisar han till irrelevanta ”egna funderingar” och vrålar att han vill ha bevisning. Stackars Palle fattar nämligen ingenting. Har fått ett slag för mycket mot huvudet. Konstant avbryter han istället för att lyssna till de svar han efterfrågar. Han svär, nedvärderar och gör bort sig något så kopiöst att jag som sitter på andra sidan bildskärmen rodnar åt honom. När en frisk och till synes välartad herre behagar plocka fram aspekten ”attityd inom sporten” tror Paolo  genast att det handlar om honom och börjar rya ”attityd? Vad fan då för attityd” envist hävdandes att han minsann inte har någon attityd.

Hur tänker tv 4 när de släpper in denna vansinnespinsamma  ”debattör” i en studio? Lyteskomik i all ära men detta var fan inte snällt. Gång på gång hävdar denne man sin egen storhet och försöker bevisa att man inte blir dum av att vara dum genom att bete sig dummare än någon annan jag sett i rutan på 28 år. Och då har jag ändå sett en del brittiska dokumentärer.

Nu skulle man kunna önska att Paolo Roberto kunde få ta del av denna ganska obetydliga text men tyvärr innehåller den mer än två ord och där skulle försöket att provocera honom gå förlorat eftersom han bevisligen slutar förstå efter de två första orden han hör.

Så kära Paolo Roberto: Armand Krjanc.

Publicerat i Blog. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Lämna Trackback.

One Response to Därför ska man vara rädd om huvudet!

 1. - säger:

  Hej!
  Är rädd att det här kommer bli en lite smörig kommentar men jag kan inte stoppa mig själv…
  Efter att ha läst vad du skrivit lite överallt på FL så klickade jag mig till slut in på länken till din blogg (som du så ogenerat har som signatur) då jag tycker du verkar vara en rolig, ärlig och lagomsnäll människa.
  Och ja, din blogg är som jag trodde att du var.
  Det var väl allt tror jag. Kommer nog inte kommentera så mycket men nu vet du iaf att jag gillar och läser din blogg, antar att min åsikt är väldigt väldigt viktig för dig.
  /Rebecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.